Andrea en meer

-en-meer

Het gezicht achter Bright Delight Feng Shui
View More: http://photos.pass.us/brandingfotosessie-andrea
Andrea Docter-Haslach
CEO, Feng Shui & Clutter Clearing Professional
Living in a house you love, is living a life you love.
Hallo en welkom!

Mijn naam is Andrea Docter-Haslach en ik ben het gezicht achter Bright Delight Feng Shui.

Ik ben geboren en opgegroeid in München, Duitsland. Altijd al was ik geïnteresseerd in mensen en de relaties tussen mensen onder elkaar, hoe mensen wonen en ze hun leven organiseren. Deze passie loopt als een rode draad door mijn leven.

Na vele reizen in het buitenland en studies pedagogie en management assistente volgde ik opleidingen en trainingen op therapeutisch gebied, hum. psychologie en healing in Duitsland, Engeland, Amerika, India en Nederland. In Nederland heb ik ook mijn huidige man leren kennen en sinds 1999 ben ik met hem thuis in Doorn.

Al mijn studies waren een goede combinatie mijn liefde voor mensen, mijn creativiteit en organisatie talent te verbinden. Ze hadden voornamelijk als doel meer over de psyche van mensen te leren begrijpen maar bovenal leerde ik heel veel over mezelf.

En toch wilde ik verder om beide werelden te verbinden. Niets voor niets luidt het spreekwoord: Zo buiten, zo binnen – zo binnen, zo buiten

Feng Shui
En zo kwam ik weer in aanraking met Feng Shui dat ik al jaren studeerde en volgde aan de Academie voor Chinese Geneeswijze Qing-Bai en de Feng Shui Academie (voorheen School voor Toegepaste Feng Shui) van Nina Elshof de beroepsopleiding tot Feng Shui Professional.

Dat wat ik eerder op gevoel deed, kan ik nu technisch onderbouwen en werken volgens een heldere, betrouwbare en bewezen technieken.

De opleiding aan de Feng Shui Academie is geaccrediteerd door volgende instituties:

  • CPION – Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland
  • CRKBO – Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs
  • ZHONG – Nederlandse Vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG)
  • LVNG – Landelijke Vereniging Natuurlijke Geneeswijzen
  • KTNO – registratie- en toetsingsinstituut voor natuurgerichte scholingen
  • BATC – Belangen Associatie Therapeut en Consument.

Bright Delight Feng Shui is ook aangesloten bij het internationaal netwerk van Feng Shui Professionals, de International Feng Shui Guild (IFSG). Feng Shui professionals zijn verenigd in een netwerk waarbij er uitwisseling van ideeën, inzichten en expertise kan plaatsvinden.

De studie van Feng Shui en Clutter Clearing houdt echter nooit op. Ik volg regelmatig trainingen en workshops om mijn kennis in Feng Shui, Clutter Clearing, Interieur Styling en Healthy Homes verder te verdiepen.

In 2011 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf ‘Bright Delight Feng Shui’. Graag help ik mensen met een praktische aanpak om gezonde, harmonieuze en aantrekkelijke ruimtes te creëren, die hun persoonlijke of gemeenschappelijke doelen ondersteunen en van hun huis een echte krachtplek maken. Daardoor voelen zich mensen goed, optimistisch en op hun gemak en stralen dat ook uit.

Karen Kingston en Clutter Clearing

Eind 2014 ben ik afgestudeerd bij Karen Kingston in Engeland als Certified Clutter Clearing Practitioner.

Karen Kingston is wereldwijd bekend om haar kennis en kunde op het gebied van Space Clearing – het energetisch reinigen van ruimtes en Clutter Clearing – het opruimen van warboel op basis van Feng Shui.

Feng Shui en Clutter Clearing/opruimen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Bij Feng Shui is opruimen van rommel een belangrijke randvoorwaarde om energie goed te laten stromen. Warboel zorgt voor stilstaande of plakkerige energie die grote invloed kan hebben op hoe je je fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel voelt. Opruimen heeft een bevrijdend effect wat resulteert in een enorme vernieuwing van je levenskracht.

Er is geen plek in de wereld die niet verbeterd zou kunnen worden, klein of groot. Door een ruimte te veranderen, verandert ook het leven in het klein en in het groot.

Ook is Bright Delight Feng Shui sinds 2017 geregistreerd bij de International Feng Shui Guild.

Ik spreek vloeiend Nederlands, Engels en Duits.