Clutter Clearing

Clutter Clearing

Ontdek de kracht van een opgeruimd leven.

Overal in onze omgeving verzamelen we rommel: in huis, op de werkplek, in de auto en zelfs in ons lichaam. De warboel om ons heen is van grote invloed op hoe wij ons fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel voelen.

Het proces van warboel opruimen heeft alles te maken met loslaten. Het belangrijkste is te leren de angst los te laten zodat je je niet aan warboel vastklampt als het tijd is om die weg te doen. Doordat je ruimte maakt in je huis, krijg je weer ruimte in je hoofd en daardoor ook in je leven.

Het is vaak moeilijk om te bepalen welke dingen je werkelijk dierbaar zijn en iets toevoegen aan je leven en aan welke dingen je vasthoud vanuit een gewoonte maar die je leven in feite belasten. 
Hoe dan ook, je hebt een reden waarom je het al die tijd bewaard hebt.

De gedachte dat we dingen ooit nog eens nodig kunnen hebben houdt ons meestal tegen. Voor veel mensen komt er een moment dat het huis dichtgeslibd lijkt. Mijn kracht is dat ik door de bomen het bos blijf zien en snel, discreet en uitermate efficiënt me je ga werken.

In een consult geef ik praktische tips en heldere uitleg om je leefomgeving te verbeteren en leer je een nieuwe aanpak: je leven opruimen door je rommel op te ruimen, wat resulteert in een enorme vernieuwing van je levenskracht.

Opruimen heeft een bevrijdend effect. Door je te bevrijden van overtollige ballast ervaar je ook een innerlijke vrijheid die direct voelbaar is. Maak je leven weer schoon en ga ervoor!