Interieur Styling

Interieur Styling

Interieur Styling

Een huis is een huis is een huis…… en een interieur is altijd zeer persoonlijk. Het zegt wie de bewoners zijn, wat zij mooi en waardevol vinden, in welke fase van hun leven zij zitten en hoe het huis waarin zij wonen daarbij past. Elk huis heeft zijn eigen kwaliteiten, sfeer en mogelijkheden.

  • Wil je meer licht, ruimte en sfeer in huis of in een ruimte, maar weet je niet waar te beginnen?
  • Ben je op zoek naar meer harmonie in je huis of in een specifieke ruimte?
  • Heb je moeite met het kiezen van de juiste kleuren en meubelen in je interieur?
  • Heb jij de wens om van je huis een sfeervol thuis te maken?

Het doel van een styling- of interieur advies is om al die persoonlijke elementen samen te brengen en daar een harmonisch, passend geheel van te maken. Een interieur moet passen bij jouw, jouw huis en jouw leven. Elke verandering in je huis, hoe subtiel ook, zal tevens een verandering van jezelf betekenen.

Laat je verrassen met ideeën waar jezelf nooit aan gedacht zou hebben, passend bij jouw woonwensen en budget. Een bestaande situatie verbeteren. Dat is mijn kracht. Mijn werkwijze is praktisch, kostenbewust en altijd persoonlijk. Je omringen met spullen waar jij je prettig bij voelt en blij van wordt, een sfeer creëren die helemaal bij jou past, “Wonen zoals jij bent”.

Verkoop Styling

Bij het verkopen van je huis is het belangrijk dat belangstellenden meteen een positief beeld krijgen van de mogelijkheden die het huis te bieden heeft. De styling van een huis vóór verkoop werpt dan ook zeker zijn vruchten af.

Dit bevordert dat potentiële kopers een positieve beslissing nemen. Daarbij helpt niet alleen goed opruimen, maar ook een betere indeling en aanbrengen van bepaalde accenten door styling. Bij leegstaande woningen behoort een tijdelijke inrichting via gehuurde of kartonnen meubels tot de mogelijkheden.

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreek ik met jou wat je wensen zijn en bekijk wat de mogelijkheden zijn voor een bij jou passend interieur.

schermafbeelding-2016-10-25-om-20-52-26