Nine Star Ki

Nine Star Ki

Nine Star Ki is een vorm van de Chinese astrologie en een onderdeel van Feng Shui. Ook de Nine Star Ki getallen staan in verbinding met de 5 Elementen – Water, Hout, Vuur, Aarde en Metaal.

Aan de hand van het geboortejaar van alle gezinsleden kan dus door middel van een berekening aangegeven worden tot welk element zij behoren en welke eigenschappen zij –in aanleg- bezitten. De unieke energetische blauwdruk van een mens wordt zo zichtbaar.

De drie Nine Star Ki getallen laten zien met welke talenten en kwaliteiten je in dit leven gekomen bent. Zij laten ook zien op welke wijze je in het leven staat en hoe je bijvoorbeeld reageert op situaties, hoe je om gaat met dingen die op je pad komen. Je eigen wensen en dromen, maar ook je onhandigheden komen daardoor in een ander daglicht te staan.

Nine Star Ki is een prettige methode om je inzicht te geven in het proces en de ontwikkeling van je eigen leven.

Met behulp van Nine Star Ki kan de relatie gelegd worden tussen het huis en jij als bewoner. Deze relatie geeft veel inzicht in de wijze waarop de problematiek van een huis op je uitwerkt. Door middel van de Nine Star Ki krijg je vervolgens ook concrete handvatten aangereikt om de geconstateerde problematiek op te lossen. Dit geeft extra diepgang aan het toepassen van Feng Shui.

Nine Star Ki maakt de spirituele intentie van het leven op aarde zichtbaar. Dit geeft extra diepgang aan het toepassen van Feng Shui. Het maakt dat de algemene uitgangspunten van Feng Shui, veel persoonlijker en daardoor veel krachtiger worden.

Daarnaast is Nine Star Ki een prettige methode om mensen inzicht te geven in het proces en de ontwikkeling van het eigen leven met al zijn groei- en ontwikkelkansen.