Services

Services
 • Feng Shui
  Wonen in harmonie

  Feng Shui is een eeuwenoude Chinese filosofie die de relatie beschrijft tussen de mens en zijn omgeving en leert hoe te leven in harmonie met de omgeving om zo welzijn, geluk, bewustzijn en flow te brengen voor de bewoners. Maak van je huis een thuis. Ontdek wat Feng Shui voor jou kan betekenen!

 • Clutter Clearing
  Weg met de warboel

  Overal in onze omgeving verzamelen we rommel: in huis, op de werkplek, in de auto en zelfs in ons lichaam. De warboel om ons heen is van grote invloed op hoe wij ons fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel voelen. Ontdek de kracht van een opgeruimd leven! Maak de weg vrij voor nieuwe mogelijkheden, die op je pad willen komen.

 • Workshops
  Feng Shui & Intuïtief schilderen

  Leer op een nieuwe manier naar je woning te kijken met de Feng Shui introductie workshop ‘Home Delight’. Of maak een bijzondere innerlijke reis met de Intuïtief Schilderen workshop ‘Kleur Delight’. Iedereen is een kunstenaar! Dus laat je creativiteit stromen, een ga op ontdekkingsreis naar datgene wat in je leeft.

 • Magic of Living
  Geluk in je huis & in je leven

  Download de gratis tips ‘Magic of Living’ voor nog meer flow en geluk in je huis & in je leven. Voel je fijner in je eigen woonomgeving. Ontdek de magie van een opgeruimd leven. Living in a house you love is living a life you love.

Van Feng Shui tot Clutter Clearing

Services Bright Delight Feng Shui
feng shui2
Feng Shui Delight | Consult op maat

Hier staat de creatie van een inspirerende, harmonieuze en gezonde woon- en werkomgeving centraal. Feng Shui maakt van je huis een echte krachtplek.

floorplans
Feng Shui Quickscan | Skype advies

Bij een Quickscan skype sessie breng ik je huis in kaart en zal de belangrijkste probleemzones aanwijzen en hiervoor mogelijke oplossingen aanbieden.

Untitled2
Clutter Clearing | Opruimen op maat

In een consult help ik je meer orde, rust en ruimte in je huis te creëren. De focus ligt op het ordenen en opruimen van de spullen in je huis.

schermafbeelding-2016-10-25-om-20-52-26
Interieur Styling Advies

Een styling- of interieur advies zorgt ervoor dat de elementen van het interieur op elkaar afgestemd worden en passen bij de bewoners, hun huis en hun leven.

Untitled
Cadeaubon | ‘Ben jij in je element?’

Zoekt u een origineel cadeau? Laat de ontvanger van het geschenk zelf kiezen uit het aanbod van diensten van Bright Delight Feng Shui.

Untitled3
Workshop | Feng Shui Introductie

De workshop beoogt een introductie te zijn op deze even krachtige als praktische filosofie en leert je op een nieuwe manier naar je woning te kijken.

Untitled5
Workshop | Intuïtief Schilderen

Iedereen is een kunstenaar! Bij deze workshop zoek je via het schilderen naar jezelf en maak je eigenlijk een bijzondere innerlijke reis.