Clutter Clearing | Opruimen op maat

Clutter Clearing | Opruimen op maat

Ontdek de kracht van een opgeruimd leven.

De warboel om ons heen is van grote invloed op hoe wij ons fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel voelen.

Het proces van warboel opruimen heeft alles te maken met loslaten. Het belangrijkste is te leren de angst los te laten zodat je je niet aan warboel vastklampt als het tijd is om die weg te doen. Doordat je ruimte maakt in je huis, krijg je weer ruimte in je hoofd en daardoor ook in je leven.

Het is vaak moeilijk om te bepalen welke dingen je werkelijk dierbaar zijn en iets toevoegen aan je leven en aan welke dingen je vasthoud vanuit een gewoonte maar die je leven in feite belasten. 
Hoe dan ook, je hebt een reden waarom je het al die tijd bewaard hebt.

De gedachte dat we dingen ooit nog eens nodig kunnen hebben houdt ons meestal tegen. Voor veel mensen komt er een moment dat het huis dichtgeslibd lijkt. Mijn kracht is dat ik door de bomen het bos blijf zien en snel, discreet en uitermate efficiënt me je ga werken.

Ik ben getrained en in 2014 gecertificeerd als ‘Clutter Clearing practitioner’ door Karen Kingston, auteur van ‘Clear Your Clutter With Feng Shui – Weg met de warboel’ en wereldwijd bekend om haar kennis en kunde op het gebied van Space Clearing en Clutter Clearing met meer dan 35 jaar ervaring op deze gebieden.

In een consult geef ik praktische tips en heldere uitleg om je leefomgeving te verbeteren en leer je een nieuwe aanpak: je leven opruimen door je rommel op te ruimen, wat resulteert in een enorme vernieuwing van je levenskracht.

Opruimen heeft een bevrijdend effect. Investeer in jezelf door je te bevrijden van overtollige ballast ervaar je ook een innerlijke vrijheid die direct voelbaar is. Maak je leven weer schoon en ga ervoor!

Clutter Clearing consultation – verschillende mogelijkheden:

Optie A

Een sessie van 3 uur opruimen in je huis.

Dit is de meest gebruikelijke optie voor mensen die een goede kick-start nodig hebben en een klein gedeelte in hun huis willen opruimen.

Tarief: 3 uur = 3 x 60 € = 180 €

Option B

Een sessie van 6 uur. Een hele dag opruimen met 1 uur lunch pauze.

Kies voor deze optie ale je in goede conditie bent, veel wilt opruimen in een dag en meteen super resultaat wilt zien.

Tarief: 6 uur = 6 x 50 € = 300 €

Option C

Een sessie van 3 uur opruimen in je huis iedere week voor 4 weken.

Kies voor deze optie als je een rigoreuze aanpak wilt bij het opruimen en veel wilt loslaten.

Tarief: 4 x 3 uur = 12 x 50 € = 600 €

Option D

Een sessie van 6 uur opruimen in je huis iedere week voor 3 weken.

Kies voor deze optie als je een grote hoeveelheid wilt aanpakken in je huis. Later kan je overstappen naar langere intervallen.

Tarief: 3 x 6 uur = 18 x 45 € = 810 €