Workshop | Feng Shui Introductie ‘Home Delight’

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Workshop | Feng Shui Introductie 'Home Delight'

Een avond voor jezelf – laat je verrassen en verrijken en nieuwe inzichten verkrijgen! ‘Zoals je huis is, zo ben jij ook,’ zeggen de Chinezen. De eeuwenoude oosterse Feng Shui methode helpt je om van je huis een thuis te maken dat bij je past, waar je volledig tot rust kunt komen en helemaal jezelf kunt zijn.

Een huis kan je voeden, maar het kan je ook leeg halen.

Voel je je soms zo moe na een drukke dag, maar kan je thuis je batterijen moeilijk opladen? Kom je thuis niet goed tot rust? Voel je dat er in je woning iets niet klopt, maar je weet niet wat? Wat zegt het dat het altijd lastig is om de keuken of de woonkamer opgeruimd te houden? Voel je dat je veel inspanningen moet doen om iets te bereiken?

Wil je graag ……

  • meer ondersteuning in alles wat je doet?
  • van je huis een echte krachtplek maken?
  • meer succes op vlak van relaties, carrière, gezondheid, financiën?
  • leren hoe je meer balans en harmonie creëert op langere termijn?
  • weten was de beste basisindeling van jouw huis is: In welke kamer slaap je best? Welke ruimte is het meest geschikt om te werken, te studeren, te relaxen of te mediteren?
  • weten hoe je de ruimtes best inricht met Feng Shui?
  • meer informatie welke kleuren en materialen geschikt zijn in je huis?
  • meer helderheid over de volgende stappen in je leven?

Feng Shui reikt je een andere kijk op wonen aan en biedt de juiste oplossingen. Soms hoef je alleen maar beter gebruik te maken van je bestaande spullen of kleine dingen toe te voegen voor de juiste balans.

In deze workshop leer je: de betekenis van de 5 elementen, over de BaGua (het magisch vierkant) en hoe je deze over je plattegrond moet leggen, hoe je evt. conflictgebieden herkent en deze kunt oplossen, hoe de energiestroom (Chi) door het huis loopt en hoe je deze energie kunt bevorderen.

Tijdens de cursus krijg je uitgebreide tips en adviezen die specifiek aansluiten op jouw huis. Een workshop die je stimuleert om thuis aan de slag te gaan en je leert op een nieuwe manier naar je woning te kijken.

En je kunt deze opgedane kennis de rest van je leven gebruiken om je huis aan te passen aan jouw groei als persoon, ontwikkeling en jouw persoonlijke doelen.

Kortom, deze cursus is een investering in je eigen levenskwaliteit.

Feng Shui maakt enthousiast. Ik hoop dat je bij de volgende workshop erbij bent!

Dag & Tijd:        op aanvraag

Locatie:              ’t Gadehuis, Kampweg 11, Doorn

Prijs:                   € 49 p.p.

Volgende data: op aanvraag