Interieur Styling Advies

Interieur Styling Advies

Ontdek de nieuwe inspiratie voor je interieur op basis van jouw wensen en budget. Je omringen met spullen waar jij je prettig bij voelt en blij van wordt, een sfeer creëren die helemaal bij jou past, “Wonen zoals jij bent”.

Een interieur is altijd zeer persoonlijk. Het zegt wie de bewoners zijn, wat zij mooi en waardevol vinden, in welke fase van hun leven zij zitten en hoe het huis waarin zij wonen daarbij past. Elk huis heeft zijn eigen kwaliteiten, sfeer en mogelijkheden.

Herken jij je in een van de volgende situaties?

– Je wilt iets anders met je huidige interieur

– Je gaat verhuizen en bent op zoek naar nieuwe inspiratie

– Je weet niet zeker welk interieur het beste bij jou past

– Je weet niet welke kleur je moet kiezen

– Je wilt je meubels anders neerzetten maar weet niet hoe

– Je wilt je eigen spullen op een andere manier gebruiken en hebt inspiratie nodig

– Je hebt het idee dat je interieur niet af is

Het doel van een styling- of interieur advies is om al die persoonlijke elementen samen te brengen en daar een harmonisch, passend geheel van te maken. Een interieur moet passen bij de bewoners, hun huis en hun leven. Bij een interieur advies mag je dan ook iets bijzonders verwachten. Speciaal passend bij jou.

Als interieur stylist zorg ik ervoor dat de elementen van het interieur op elkaar afgestemd worden. Een interieur advies door Bright-Delight Feng Shui maakt een verbinding tussen individuele interieur aspecten en wensen van de bewoners, maar wel in de juiste balans.

Daarbij kan een interieur advies de totale inrichting betreffen, maar ook op specifieke onderdelen van het interieur kan ik een deeladvies geven. Ik werk onafhankelijk. Hierdoor kan ik producten van verschillende leveranciers, winkels en producenten combineren.

Graag ondersteun ik je bij het stijlen en/of inrichten van je huis volgens jouw smaak en budget.

Het proces om te komen tot een interieuradvies is maatwerk en iedere keer anders. Startpunt is de plattegrond van het woonhuis en een uitgebreid overzicht van de wensen van de bewoners. De eerste stap in het proces is een inventariserend gesprek. Neem gerust contact met mij op om alle vragen te bespreken.