Workshop | Intuïtief Schilderen

Workshop | Intuïtief Schilderen

Iedereen is een kunstenaar!

Kleuren spelen een belangrijke rol bij Feng Shui. Omdat het niet altijd mogelijk is op de gewenste plaats het juiste element te laten voorkomen in zijn letterlijke vorm (water, vuur, hout, aarde of metaal) kan er voor een symbolische toepassing van een element gekozen worden middels kleur. Er wordt nader ingegaan op de kleurbetekenis van de 5 elementen (water, vuur, hout, aarde of metaal).

Intuïtief Schilderen is een heerlijke workshop om je creativiteit te laten stromen, een ontdekkingsreis naar datgene wat in je leeft. Het enige wat je hoeft te doen is je gevoel te volgen en kleuren uit te kiezen die op dat moment het beste bij je passen. Je zult genieten van de kleuren die op het doek te voorschijn komen.

Deze workshop vereist geen enkele ervaring met schilderen. Alvorens te gaan schilderen doen we samen een visualisatie. Het resultaat is altijd weer verrassend. Er kan vrij geschilderd worden of aan de hand van een thema.

Een workshop levert een schat aan nieuwe ervaring en informatie op. De schilderijen vormen vaak een verrassende invalshoek om de kracht van een ieder in een nieuw licht te zien.

Bright Delight geeft deze workshop aan kleine groepen maar ook aan individuen op speciale middagen en/of avonden.

Dag & Tijd:       Zaterdag, 10.00 – 13.00 uur of op aanvraag
Locatie:             Simon Vestdijkhof 18, Doorn
Prijs:                 € 49 p.p. (inclusief materialen, schildersdoek van 40x40cm, koffie/thee, gebak).